وم پیچ رولپلاک کردن سنگ های نما

امروزه 90 درصد بافت نمای شهری بسیاری از کلان شهر ها مانند کرج و تهران برگرفته از نماهای سنگی است.این امر به علت زیبایی و مناسب بودن سازه های سنگی برای بکارگیری در نما می باشد.اما با توجه به بالا بودن تنوع سنگ های نما در صنعت سنگ و بعضا پایین بودن کیفیت سنگ های ساختمانی،می بایست جانب احتیاط رعایت شود.معمولا با ریزش تعداد کمی از سنگ های نما مالک می بایست فورا از خطر جلوگیری نموده و مم به پیچ و رولپلاک کردن سنگ نما است. مطلب خدمات پیچ رولپلاک نما در تهران

در شهر تهران هر ساله سوانحی در اثر ریزش سنگ های نمای ساختمان به وقوع می پیوندد و گاها این اتفاقات غیر مترقبه جبران ناپذیر بوده است.سنگ های نما در موقعیت هایی (مانند باران های اسیدی،برخورد مستقیم آفتاب و یخ زدگی در زمستان) استحکام و چسبندگی خود را از دست داده و چنانچه ساختمان در محل عبور و مرور عابر های پیاده و یا اتومبیل ها بوده باشد،احتمال صدمه بسیار بالا رفته و در صورت عدم توجه می تواند به مشکلات بزرگتری ختم شود.پس به نظر استفاده از پیچ رولپلاک نما اامیست.

وم پیچ رولپلاک کردن سنگ های نما
وم پیچ رولپلاک کردن سنگ های نما

زمان استاندارد و اصولی پیچ و رولپلاک کردن سنگ نما

بسیاری از عزیزانی که قصد پیچ کردن سنگ های نما را دارند،بر این باورند که به موازات اتمام کار سنگ کار(فردی که سنگ های نما را تعبیه می کند)،می بایست شروع به پیچ کردن سنگ ها کرد.متاسفانه این افراد دچار اشتباه می شوند.

این اتفاق به کرات دیده شده که سنگ های ساختمان علی رغم دارا بودن اسکوپ(سنگ های گیردار به سطح چسبنده خود)،از جای خود خارج شده و منجر به سقوط از نما شده اند و این موضوع به دلیل عدم شناخت کافی از سازو کار متریال ساختمان،تغییرات فیزیکی زمین و دیگر عوامل می باشد.

زمان استاندارد برای پیچ کردن سنگ نما
زمان استاندارد برای پیچ کردن سنگ نما

اما موضوع قابل اهمیت آن است که سنگ های اسکوپ دار چرا گاها دچار سقوط می شوند؟!این موضوع تنها یک دلیل شاخص داشته و آن هم پدیده نشست ساختمان” می باشد.طی این پروسه و به دلایل مختلف من جمله عدم مقاومت خاک پی،نشست رخ داده و فشار و برآیند تنش ها باعث پارگی سیم های اسکوپ شده و تمامی این موارد سقوط سنگ را دربر خواهند داشت.

بنابراین زمان استاندارد و اصولی پیچ کردن سنگ نما طی بررسی و صلاحدید فرد کارشناس میسر است.معمولا ریزش سنگ از نما بعد از گذشت حدود 2 سال از عمر نما می باشد.

توجه داشته باشید که: بهترین زمان برای پیچ رولپلاک کردن سنگ نما بین 2 تا 4 سال از احداث ساختمان و سنگ کاری نمای آن می باشد.

نکته:بهترین زمان برای پیچ رولپلاک سنگ نما بین ۲ تا ۴ سال از عمر ساختمان میباشد.

علت ریزش سنگ نمای ساختمان را بدانید ؛

علت ریزش سنگ های نما
علت ریزش سنگ های نما
  1. نشست ساختمان : برخی از عوامل مانند عدم رعایت اصول استاندارد و استحکام سازی فوندانسیون و پی ساختمان می تواند موجب نشست ساختمان به مرور زمان گردد.بیش از 80 درصد ساختمان های ساخته شده در سطح شهر،به طور طبیعی پس از زمان تقریبی 5 سال دچار نشست جزئی خواهند شد.
  2. اسکوپ نکردن سنگ نما : صافی سطح سنگ های نما از طرفی و خاصیت پایین مکش آب سنگ موجبات لغذیدن و در مرحله بعد افتادن سنگ نما می گردند.این خصوصیت مخصوصا در سنگ های گرانیتی بسیار دیده می شود.اسکوپ گیردار کردن سنگ با ملات پشت خود است و عدم اسکوپ کردن سنگ باعث افتادن آن می شود.
  3. خاک برش کاری که پشت سنگ نشست کرده : عملیات سنگ کاری درصدی از خاک حاصل از شکل دهی سنگ ها را در بر داشته و خاک پشت سنگ با عوامل مختلف مانند آب باران با خاک ترکیب شده و رسوب ایجاد می کند.در این حالت فشار ناشی از آن سنگ را از نما جدا می کند.
  4. ریختن سیمان خشک روی ملات پشت سنگ : سیمان خشک شده بعد از عملیات سنگ کاری می تواند روی سطح پشتی سنگ نشسته و به مرور زمان سقوط آن را در بر داشته باشد
  5. ریختن نخاله لا به لای ملات : مواد بی کیفیت در درزکاری سنگ و ریختن نخاله لا به لای سنگ عامل دیگریست در ریزش سنگ های تراورتن و گرانیت نما
  6. استفاده نکردن از ملات و سیمان درجه یک : در صنعت ساختمان استفاده از ملات و متریال درجه یک حرف اول را می زند.سیمان با خاصیت مکش بالای آب سنگ را حفظ می کند و در صورت عدم استفاده از سیمان درجه یک می توانید حدس بزنید چه اتفاقی خواهد افتاد.
  7. استفاده از سنگ نا مرغوب : با توجه به درجه بندی کیفی سنگ های ساختمانی که در نما به کار می روند،سعی کنید از سنگ درجه یک برای نماکاری استفاده کنید تا در مقابل عوامل طبیعی مانند باران های اسیدی و باد و ریزش مقاوم باشد.

ابزارآلات پیچ رولپلاک کردن سنگ نما را بشناسید!

مهمترین خصوصیتی که یک گروه راپلکار دارند،علاوه بر تخصص،واقف بودن به این است که چه ابزاری در کجا و با چه کاربری به انجام برساند.به طور مثال چنانچه سنگ نما از جنس تراورتن (عرض 40) باشد،می توان آن را با دریلی به نام دریل هیلتی سوراخکاری کرد و در این حالت سنگ دچار هیچ آسیبی نیز نخواهد شد.

ابزارآلات پیچ رولپلاک نما
ابزارآلات پیچ رولپلاک نما

چنانچه در نمای ساختمان از ابزاربندی فراوان استفاده شده باشد،در نتیجه سنگ نما رومی می باشد.این سنگ ها معمولا دارای دو نوع 10 و 15 سانتی متر می باشند و باید به وسیله ابزار دریل سه نظام عملیات سوراخکاری را به انجام رساند.این دریل هیچ آسیبی به سنگ نخواهد رساند و امکان سوراخکاری سنگ با ضربه کم و سرعت بالا را فراهم می کند.

مجموعه راپلکو تمامی ابزارآلات پیچ رولپلاک کردن سنگ های نما را طبق آخرین تکنولوژی نما کاری بدون داربست و با ارزیابی موقعیت ساختمان متقاضی محترم و با در نظر گرفتن جنس سنگ نما پیش خواهد برد.

فاصله و استاندارد استفاده پیچها بر روی سنگ نما هر ۴۰ سانت یک پیچ بکار میرود.

اگر بیشتر از این پیچ روی نمای ساختمان بکار برود باعث میشود

بیشتر دریل به سنگ بخورد و نتیجه آن این میشود که لرزش و جدا شدن سنگ از ملات بیشتر میشود

و باید کار پیچ رلپلاک سنگ نما استاندارد انجام شود.

پیچ رولپلاک سنگ ساختمان و پیچ رولپلاک سرامیک پاسیو

پیچ رولپلاک سنگ تراورتن و گرانیت و مرمر و.

امروزه به دلایلی از قبیل ارزانی و دوام و فراوانی سنگ در بازار کشور عده زیادی از مردم و ساختمان سازان و معماران , راقب به بکاگیری سنگ در نمای خود و یا در داخل ساختمان میباشند.

از جمله سنگ های موجود در بازار میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

*سنگ گرانیت (پیچ رولپلاک سنگ گرانیت).

*سنگ تراورتن (پیچ رولپلاک سنگ تراورتن).

*سنگ مرمریت (در ایران معروف به سنگ الیگودرز-پیچ رولپلاک سنگ مرمر).

*انواع مختلف سنگ برشی و انتیک (مورد استفاده در داخل ساختمان و یا نما).

*سرامیک مورد استفاده در پاسیو (پیچ رولپلاک سرامیک نما).

در ادامه روش های اجرای پیچ رولپلاک نما را برای هر کدام از سنگ ها بررسی میکنیم.

پیچ رولپلاک نما_سنگ گرانیت

سنگ گرانیت جزء سنگ های میباشد که در ان خورده های ف بکار رفته است.

از این رو شرایط کار بروی این سنگ سختر بوده و به طبع ان شکست مته به هنگام پیچ و رولپلاک نما بیشتر میباشد.

سنگ گرانیت بدلیل سنگینی در موقع اجرا توسط سیم به ملات پشت فیکس میشود که به این کار اسکوپ سنگ نما میگویند.

ضخامت و وزن این سنگ نسبت به سنگ های دیگر کمی بیشتر میباشد که بهتر است از پیچ 6 سانت گالوانیزه با کیفیت استفاده شود.

پیچ و رولپلاک نما_رولپلاک سنگ تراورتن

سنگ تراورتن جزء سنگ های رایج در نمای ساختمان های تهران میباشد.

به دلیل ارزانی این سنگ و سبکی و. این سنگ محبوبیت همگانی دارد.

از جمله مشکلاتی که در بکارگیری این سنگ میباشد, میتوان به اسکوپ نشدن این سنگ بخاطر نرمی بافت سنگ اشاره کرد.

متاسفانه بیشترین ریزش در این سنگ مشاهده شده است.

پیچ و رولپلاک سنگ نما (پیچ رولپلاک سنگ تراورتن) توسط پیچ گالوانیزه و بتونه روی پیچ به دلیل همرنگ شدن صورت میپذیرد.


پیچ کردن سنگ نما با بهمن راپل

بهمن راپل یکی از قدیمی ترین و به جرات می توان گفت تخصصی ترین گروه اجرایی در خصوص پیچ کردن سنگ نما را در اختیار داشته و با استفاده از طناب راپل و بدون نیاز به داربست این خدمات را در تهران و کرج به تقدیم می کند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : رولپلاک ,ساختمان ,استفاده ,نمای ,ریزش ,اسکوپ ,رولپلاک کردن ,نمای ساختمان ,داخل ساختمان ,رولپلاک سرامیک ,مورد استفاده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رامیران خرید پروژکتور اس ام دی فریاد خاموش کربلایی رضا ملایی یاداشت روزانه یک پزشک خودکار بیک Kelvin وبمسترفا roseinternational Kristi